top of page
PÅMELDING

Her finner du mulighet for påmelding og signering av kontrakt for festivalene i 2024, i tillegg til info.

delta på Spis ute ugå 2024!

Spis Ute Ugå begynner å bli et veletablert konsept i Stavanger! Da vi startet med "Spis for 100" i Februar 2020 ble det solgt over 55 000 retter, og under en krevende tid ble det solgt over 32 000 retter for September kampanjen! Til tross for at Spis for 100 og Spis Ute Ugå ble etablert under krevende tider har dette blitt en kjempesuksess.

 

I 2024 øker tilbudsprisene fra 100, 125 og 150kr til 125, 150 og 175kr. Dette har vært et ønske å innføre en stund nå, og nå ser vi at tiden er inne for å følge trender i markedet. Vi gleder oss til å arrangere Spis Ute Ugå for mars og september 2024

Som tidligere skal ditt spisested velge èn rett som skal bli servert gjennom hele uken, eller under deres åpningstider. Dette kan være en matrett fra menyen, eller om ønskelig, kun til selve matfestival-uken. Som tidligere kan du velge å servere retten for enten 125,-, 150,- eller 175,- // Det er også mulighet å ha både èn vanlig rett og èn vegetarrett, de kan også variere i pris.
 

Nok en gang skal matglade mennesker i Stavanger få muligheten til å oppleve de mangfoldige spisestedene med høy kvalitet og en spennende variasjon i Stavanger. Matfestivalen er blitt tatt godt imot, og utrolig mange benytter seg av tilbudet. Det hjelper ikke bare kulturlivet, men all næringsliv i sentrum. Matfestivalen hjelper å skape en større bevissthet om hva restaurantene tilbyr, samtidig som sentrum blir benyttet av i en av de roligste ukene i året. Arrangementet omfatter også annonsering og markedsføring gjennom felles annonsering i en rekke kanaler.


Nå blir det mat! 
 

Markedsplan for ditt spisested
og festivalen i 2024:

• Fysiske arrangementspakker: med vimpler m/stang og beslag/flagg, plakater/flyers og bordkort

• Fysisk reklamespots: synlighet i gågater / festivalflagg / etc
• Digitalt markedsmateriell: Digitalt materiell og foto/video tilpasset Facebook og Instagram(Stories/reels/poster)
• Digitale bannere hos Stavanger Aftenblad og på trykk

• Digital Restaurantguide i god geografisk dekning med presentasjon av hver restaurant og tilbud

• Video Content – videosnutter til SoMe med restauranteiere, kokker og servitører i forkant av festival

• Nettside med eksponering av hver restaurant og tilbud

• Pressearbeid

-----------------------------------

• Fotografering av matrett mot tillegg(husk å huke av for dette i skjemaet under).

• Mulighet for ett ekstra innlegg i SoMe-kanaler med konkurranse for utdeling av gavekort for 2-4 personer tildelt fra restauranten.

Spis Ute Ugå Mars: 18 - 24 Mars 2024 - Påmeldingsavgift: 7500,-

Ordinær påmeldingsfrist: 19.Februar - Ordinær Materiellfrist: 26.Februar

 

Spis Ute Ugå September 16 - 22 2024

EARLY BIRD-TILBUD:

Alternativ #1: Meld dere på begge festivalene (Mars 2024 og September 2024 innen 15.Februar til redusert påmeldingsavgift: 6000,-/pr. festival - Merk at påmeldingsavgift kommer i to fakturaer( en pr. festival)

Alternativ #2: Meld dere på èn festival: Mars til redusert pris: 6500,-

(Obs: Materiellfrist for Early Bird er 22.Februar 2024)

Fotografering inkludert et høyoppløselig foto av den valgte matretten - det settes av 15 minutt med fotograf / Rettigheter til bildebruk tilhører ditt spisested og Spis Ute Ugå - Stavanger og vil bli brukt i alt materiell og av presse. Bilder brukt i en mengde artikler mot besøkende og i programhefte - vi anbefaler derfor sterkt fotografering fremfor egne bilder.

Materiellfrist for Early Bird Påmelding til 22.Mars 2024

KONTRAKT(les her) ved å huke av, samt signere under:

bottom of page