top of page
Spis-100_logo2-05.png

STAVANGER
16-22 AUGUST

MENY

Her finner du alle spisestedenes meny og mulighet

for å bestille mat under festivalen 16-22 august 2021! Bestillingsmulighet vil bli publisert helgen før festivalen.

Husk å medbringe gyldig studentbevis ved bestilling/henting av rettene.

​

_____________________
 

CAFÉ BACCHUS V

"Bacchus spesial"

husets marinerte kyllingfilet servert på nanbrød med agurk, tomat, rødløk, salat og ruccola. Kommer med en nydelig tatziki.

Allergener: Selleri, gluten, melk

V

"Kjøkkenhagens hemmelighet" 

Nydelig urte og bladsalat blanding som er formet som en pannekake og stekt på persisk tradisjonelt vis. Serveres på nanbrød med frisk salat og fetaost

Allergener: Selleri, gluten, melk

​

_____________________

​

DESI DELI RESTAURANT V

Daal Tarka

Gul linsegryte tilberedt med gurkemeie, cuminfrø, ingefær, hvitløk, finhakket grønn chili og tomat, pyntes med strimler av ingefær og fersk hakket koriander.

Serveres med ris og salat 

 

Dal tarka er en fantastisk vegetarisk rett kjent med økologiske råvarer og bør oppleves av absolutt alle

Allergener: glutenfri

​

​

​

​

_____________________
 

JAI HIND INDISK RESTAURANT V

 

Kylling Tikka Masala
Stykker av kyllingfilet tilberedt i krydret masala saus med løk, paprika og fersk koriander

Allergener: løk, gluten
V

Channa Masala
Kikerter tilberedt i curry masala saus . Serveres med ris og salat

Allergener: gluten

​

​

_____________________

​

MAGGIS MUNCHIES V

 

Sakte tilberedt biff

og hjemmelaget chili falafel

Sakte tilberedt biff og hjemmelaget chili falafel servert med tomat, agurk, mikset salat, rød ris og jasmine ris, rødkål, coleslaw, rødløk, syltet miks, jalapeno, aioli, chimmichurri og rødbethummus.

Allergener: sennep, sulfat

V

Hjemmelaget chili falafel
Servert med tomat, agurk, mikset salat, rød ris og jasmine ris, rødkål, coleslaw, rødløk, syltet miks, jalapeno, aioli, chimmichurri og rødbethummus.

Allergener: sennep, sulfat

​

_____________________

PIZZACO EIGANES

& MADLA V
 

"Pepperoni"
30 cm pizza med tomatsaus, ost, mozzarella, pepperoni

Allergener: hvetegluten, sulfitt, melk

V

"Vegan"
30 cm pizza med tomatsaus, veganost, oliven, artisjokk, sjampinjong, bakt paprika og sesamfrø

Allergener: hvetegluten, sesam, sulfitt

​

​

_____________________
 

SMASHIN' V

 

Maillard Reaction

Smashburger med bacon, cheddar, tomat, rødløk, salat, maggis burgerdressing
Den ultimate smashburgeren. Her opplever man maillard reaksjonen på sitt ytterste. Burgerkjøttet presses på grillen til en tykkelse på 0,5cm – En kjemisk reaksjon skjer mellom karbohydrater og aminosyrer som gir en cripsy og karamalisert kjøtt med et mangfold av smak- og luktnyanser.

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt, Sennep, Sesam

V

Maggis Chili Burger

Chili burger laget av kikerter, tomater, gulrot, agurk. Toppes med rødløk, tomat og salat og nydelig vegansk chili aioli

Allergener: gluten, melk, sulfitt

​

Arrangeres av Kultur & Kos - Tusen takk til våre samarbeidspartnere:

bottom of page