top of page
PÅMELDING - STAVANGER

Her finner du mulighet for påmelding og signering av kontrakt for festival i tillegg til info.

delta på Spis ute ugå VÅREN & HØSTEN 2024!

Spis Ute Ugå begynner å bli et veletablert konsept i Stavanger! Da vi startet med "Spis for 100" i Februar 2020 ble det solgt over 55 000 retter, og under en krevende tid ble det solgt over 32 000 retter for September kampanjen! Til tross for at Spis for 100 og Spis Ute Ugå ble etablert under krevende tider har dette blitt en kjempesuksess.

Som kjent tidligere var tiden var tiden inne for å omdøpe til Spis Ute Ugå. Da hadde spisesteder mer å jobbe med når dere kunne velge priser mellom 100, 125 og 150kr. Nå gleder vi oss til å sparke av i 2023 med høst-utgaven, arrangert slik vi aller helst ønsker: Spis Ute Ugå uten restriksjoner, og invitere gjester til sentrum med et yrende mat- og uteliv!


Som tidligere skal ditt spisested velge èn rett som skal bli servert gjennom hele uken, eller under deres åpningstider. Dette kan være en matrett fra menyen, eller om ønskelig, kun til selve matfestival-uken. Som tidligere kan du velge å servere retten for enten 125,-, 150,- eller 175,- // Det er også mulighet å ha både èn vanlig rett og èn vegetarrett, de kan også variere i pris.
 

Nok en gang skal matglade mennesker i Stavanger få muligheten til å oppleve de mangfoldige spisestedene med høy kvalitet og en spennende variasjon i Stavanger. Matfestivalen er blitt tatt godt imot, og utrolig mange benytter seg av tilbudet. Det hjelper ikke bare kulturlivet, men all næringsliv i sentrum. Matfestivalen hjelper å skape en større bevissthet om hva restaurantene tilbyr, samtidig som sentrum blir benyttet av i en av de roligste ukene i året. Arrangementet omfatter også annonsering og markedsføring gjennom felles annonsering i en rekke kanaler.


Nå blir det mat! 
 

Markedsplan for ditt spisested
og festivalen i 2024

• Fysiske arrangementspakker: med vimpler m/stang og beslag/flagg, plakater/flyers og bordkort

• Fysisk reklamespots: synlighet i gågater / festivalflagg / etc
• Digitalt markedsmateriell: Digitalt materiell og foto/video tilpasset Facebook og Instagram(Stories/reels/poster)
• Digitale bannere hos Stavanger Aftenblad

• Digital Restaurantguide i god geografisk dekning med presentasjon av hver restaurant og tilbud

• Video Content – videosnutter til SoMe med restauranteiere, kokker og servitører i forkant av festival

• Nettside med eksponering av hver restaurant og tilbud

• Pressearbeid

-----------------------------------

• Fotografering av matrett mot tillegg(husk å huke av for dette i skjemaet under).

• Mulighet for ett ekstra innlegg i SoMe-kanaler med konkurranse for utdeling av gavekort for 2-4 personer tildelt fra restauranten.

EARLY BIRD-TILBUD:

Spis Ute Ugå Vår/høst: 23-29 Oktober 2023 KR: 6000,-  Ordinær påmeldingsavgift: 7000,-
Påmeldingsfrist for høsten: 15.September - Materiellfrist: 20.September

Ordinær påmeldingsfrist: 20.September - Ordinær materiellfrist: 23.september. 

Fotografering inkludert et høyoppløselig foto av den valgte matretten - det settes av 15 minutt med fotograf / Rettigheter til bildebruk tilhører ditt spisested og Spis Ute Ugå - Stavanger og vil bli brukt i alt materiell og av presse. Bilder brukt i en mengde artikler mot besøkende og vi anbefaler derfor sterkt fotografering fremfor egne bilder.

Materiellfrist for Early Bird-påmelding er: 30. januar 2023

bottom of page