Historien om Al Forno Ristorante & Pizzeria handler om stolte mattradisjoner. Helt siden vi åpnet vår første lille pizzeria på Stokka i 2004 har vi servert ekte italiensk matglede til våre gjester. På pizzaen bruker vi bare originale produkter, sammen med det unike raffinerte italienske melet, verdens beste oster, mozzarella, bøffel mozzarella, gorgonzola, ricotta, parmesan... topper vi det hele med ferske kvalitetsvarer, før det går i stein ovnen - Al Forno, som det heter på italiensk. Historien om Al Forno er historien om det enkle og uformelle. Alt det man forbinder med kjærligheten til Italia, maten og livet. Og, ikke minst: Det er historien om menneskene bak måltidet! Vi er stolte over dyktige medarbeidere som setter sin ære i å gi våre gjester en god opplevelse. Al Forno er stedet enten du ønsker den klassiske italienske pizzaen, pastaen, eller et smakfullt måltid basert på kjøtt eller fisk, bruker vi alltid friske og lokale, delikate grønnsaker. Uansett hva du velger fra menyen, lages måltidet av de beste importerte råvarer fra Italia. Alle de gode ostene, pepperoni, salami, ansjos, skinker, for å nevne noe av det vi bruker slik bare det italienske kjøkkenet kan presentere dem. Ja, og så oljen da. Ikke noe skikkelig Italiensk måltid uten det beste fra olivenmarkene!
AL FORNO